Coerver Focisuli Sportról bővebben
Várkert 1. ZENEISKOLA - ESTI GIMNÁZIUM - KÉPZŐMŰVÉSZETI ISKOLA
Kirándulások, táborok Bővebben
Művészeti Iskola - Zeneiskola Bővebben

Természet szava versmondó verseny

Idén is részt vettünk a Noszlopon már hagyományosan megrendezett Természet szava versmondó versenyen. Iskolánkat Erdélyi Dzsenna 1.a, Németh Hanna és Marczi Adrián 3.a, Dávid Eszter, Bakos Noémi és Bakos Petra 5.b osztályos tanulók képviselték. Felkészítőik Martonné Csom Adél, Nyárs Hajnalka és Horváth Csabáné Treiber Ildikó voltak. Az idei megmérettetésen is sikeresen szerepeltek.

GRATULÁLUNK!

Természet szava versmondó verseny

Ünnepi megemlékezés

Az 1848/49 - es forradalom és szabadságharcra emlékeztünk a Devecseri Művelődési Házban. A vendégeket Heszné Soós Krisztina köszöntötte, majd a Himnusz elhangzása után, Horváth Csabáné Treiber Ildikó egy igazi családi történettel vezette be az előadást. A verses-dalos összeállításban az 5.a, 5.b, 6.a és 7.b osztályos tanulók vettek részt. Zárásként a Szózat dallamai csendültek fel. Köszönjük Horváth Csabáné Treiber Ildikó és Szabó Sándor felkészítő munkáját, valamint a gyerekeknek a színvonalas előadást!

Március 15.

Pénzhét

Magyarország 2015-ben csatlakozott először ahhoz, az Európa- szerte 23 országban egy időben zajló kezdeményezéshez, melynek célja, hogy már fiatal kortól segítse a pénzügyi ismeretekkel rendelkező, sorsát e téren is kezében tartó fogyasztó információkkal való támogatását, a figyelemfelkeltést a pénzügyi tudatosságra. A 2018-as év pénzügyi témája: „Okosan a hitelekről”. Iskolánk idén is csatlakozott a március 5-9. között országosan megrendezésre kerülő Pénz7 programhoz. Az alsó tagozatosok megismerték La Fontaine A tücsök és a hangya című meséjét, csoportmunkában dolgozták fel a történetet, fogalmazták meg a tanulságot. A nagyobbaknak pénzzel kapcsolatos feladatokat kellett megoldaniuk. Tanulóink egy-egy tanóra keretében a hasznos tudás mellett élményeket is szerezhettek. A felső tagozaton online játékok, kvíz, színesítették a téma feldolgozását. A plakátkészítés során rendszerbe foglalták ismereteket. Reméljük diákjaink hasznosítani fogják ezeket életük során.

Pénzhét

Sportsuli

Az iskola-előkészítő foglalkozások során minden alkalommal változatos programokkal várjuk a nagycsoportos óvodásokat. Ezúttal a Sportsuliba hívtuk meg a gyerekeket és szüleiket. A leendő tanító nénik mozgásos gyakorlatokkal, játékos versenyekkel várták a kicsiket. Mivel mozogni minden gyerek szeret, így nagyon jól érezték magukat. Köszönjük a résztvevőknek, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel! Legközelebb az Erdei iskolában találkozunk!

Sportsuli