Coerver Focisuli Sportról bővebben
Várkert 1. ZENEISKOLA - ESTI GIMNÁZIUM - KÉPZŐMŰVÉSZETI ISKOLA
Kirándulások, táborok Bővebben
Művészeti Iskola - Zeneiskola Bővebben

Fenntarthatósági témahét

A környezet védelme és a fenntarthatóság érdekében egyre több civil, szervezet és önkormányzat tesz lépéseket, kezdeményezéseket. Globális felmelegedés, vízhiány, csökkenő energiakészlet, klímaváltozás. Ezek a veszélyek fenyegetik Földünket, ha gyorsan nem változtatunk szemléletünkön és magatartásunkon. A szemléletváltásra a gyermekek a legfogékonyabbak, épp ezért fontos, hogy már iskolás korban megismerjék a téma fontosságát és felfigyeljenek személyes érintettségükre, hiszen kis odafigyeléssel ők is sokat tehetnek a Föld védelméért.

A Fenntarthatósági Témahét 2020. október 5–9. között került megrendezésre, melynek kiemelt témái az ENERGIA, a KLÍMAVÁLTOZÁS és az EGÉSZSÉGNEVELÉSvoltak. Mindegyik témával foglalkoztunk a héten. Alsó és felső tagozaton is több napon keresztül minden osztály különféle feladatokat végzett, ezzel bővítve ismereteiket e fontos témákban.

Fenntarthatósági témahét

Szeretlek Devecser! rajzpályázat

Devecser Város Önkormányzata és a Devecseri Városi Könyvtár és Művelődési Ház a 2010. évi vörösiszap – katasztrófa 10. évfordulója alkalmából rajzpályázatot hirdetett Szeretlek Devecser! címmel. Az I.helyezést Ferenczi Brendon 2.a osztályos tanuló érdemelte ki remek alkotásával. Ő az emlékműsoron, a II.helyezett Orsós Máté János, Rákóczi Rajmund, valamint a III. helyezett Kurucz László 4.a osztályos diákok az iskolában vehették át jutalmukat.

GRATULÁLUNK!

Szeretlek Devecser!

Felvételi tájékoztató

AZ OKTATÁSI HIVATAL HONLAPJÁN MEGTALÁLHATÓ TÁJÉKOZTATÓ, ELJÁRÁSREND A 2020/2021. ÉVI KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATBAN

oktatás.hu         

oktatási hivatal                

köznevelés                        

középfokú felvételi eljárás         

tájékoztató felvételizőknek       

tájékoztató a központi írásbeli vizsgákról

Azon tanulónak, aki az Arany János Tehetséggondozó Programban, vagy olyan gimnáziumban, szakgimnáziumban vagy szakközépiskolában szeretne továbbtanulni, ahol kötelező központi felvételi vizsgát tenni a következőkre kell figyelni!

A központi felvételi vizsgára egyénileg kell jelentkezni!!!

Jelentkezési határidő 2020.december 04.

A jelentkezési lapot abba az iskolába kell eljuttatni, ahol a vizsgát írni szeretné a tanuló!!!

Az OKTATÁSI HIVATAL honlapján a felvételi eljárásban résztvevő intézmények listája megtalálható!

A központi írásbeli vizsgákat országosan 2021.január 23-án tartják, 10.00 órai kezdettel!

Pótló írásbeli vizsga 2021. január 28. 14.00 órai kezdettel!

Devecserhez legközelebb Pápa és Veszprém városában lehet megírni a központi írásbeli vizsgát.

Az alábbi címen is megtalálható minden információ a központi írásbeli vizsgával kapcsolatban:

KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső – Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára

Itt a jelentkezési lap letölthető kétféle formátumban!

Kitöltve, kinyomtatva és aláírva kell abba az intézmény be eljuttatni ahol a központi írásbeli vizsgát írni szeretné a tanuló.

A központi írásbeli felvételi vizsgára személyiazonosító okiratot kell vinni személyi igazolvány vagy diákigazolvány!

"Tiszán innen, Dunán túl" országos népdaléneklési verseny

A „Tiszán innen, Dunán túl” országos népdaléneklési minősítő verseny megyei döntőjén Dávid Eszter, iskolánk 8.b osztályos tanulója, szólóének kategóriában idén is bizonyította tehetségét. Produkcióját a szakértő zsűri kiemelt arany minősítéssel díjazta, jutalmul oklevelet és könyvutalványt kapott. Köszönjük Szabó Zsuzsannának a felkészítő munkáját! Gratulálunk a szép eredményhez!

Népdalverseny