Vár a Gárdonyi!

Iskolánk szeretettel várja a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket a 2018/19-es tanév beiskolázási programjaira. Az egyes programjaink bővebb ismertetőjét, későbbi időpontban minden szülő számára eljuttatjuk.

Az alsó tagozatos gyerekek karácsonyi műsora

Hamarosan megérkezik a Karácsony. Ilyenkor az alsó tagozatos gyerekek ünnepi műsorral kedveskednek családtagjaiknak, meghívott vendégeinknek. Heszné Soós Krisztina köszöntője után Mayer Gábor intézményvezető ünnepi beszédében beszélt a Karácsony jelentőségéről. Ezt követően   a Mazsorett csoport előadása, majd az 1.a  Mikulástánca következett. Utána Németh Hanna és Kalányos Evelin duettjében gyönyörködhettünk, őket az 1.b osztály  Manótánca követte. A 4.a  osztály a Didergő király című jelenetet adta elő, majd a 2. osztályosok táncát tekinthettük meg. A folytatásban a 3.a  Betlehemes játékával elevenítette fel Jézus születését, majd a 3.b  osztályosok Mikulástáncukkal fergeteges hangulatot varázsoltak. Őket az Élő Forrás Művészeti Iskola devecseri csoportja követte, majd műsorunkat a Kórus csodálatos éneke zárta. Köszönjük vendégeinknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket. Szeretnénk köszönetet mondani a résztvevő gyerekeknek, felkészítő pedagógusoknak, a rendezvény lebonyolításában segítő pedagógusoknak. Külön köszönjük a segítséget a Művelődési Ház dolgozóinak és a Szülői Munkaközösség azon tagjainak, akik aktív részvételükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!

Alsós karácsonyi műsor

Karácsonyi játszóház

Az öko munkacsoport szervezésében 2017. december 20-án, a felső tagozaton kézműves foglalkozáson vehettek részt az érdeklődő tanulók. Tanáraik segítségével ajándékokat, üdvözlőlapokat, karácsonyfadíszeket készíthettek szüleiknek, szeretteiknek.

Karácsonyi játszóház

Az idősek Otthonába látogattunk

Iskolánk  1.a osztályos tanulói ellátogattak az Idősek Otthonába. A köszöntő után a kicsik  bemutatták  a karácsonyi műsorra tanult  Mikulástáncot. Az idősek szép  ajándékokkal kedveskedtek a gyerekeknek. Köszönjük szépen! 

Idősek Otthona

A felső tagozatos gyerekek karácsonyi műsora

A Te karácsonyod című programmal ünnepet varázsolt a felső tagozatos tanulóknak a tornaterembe a humán munkaközösség.  Gyönyörűen feldíszített karácsonyfa, a kivetítőn karácsonyi képek, ízléses dekoráció várta a gyermekeket a meglepetés programon. A színvonalas műsort karácsonyi versek,  vidám köszöntő, ének és hangszeres produkciók színesítették.  A  legnagyobb sikere a tanárok kórusának volt, akik a Karácsonyi álom c. dalt adták elő villámcsődület-szerűen, Zsuzsa néni és Csaba bácsi szólóénekével. A tanulók vastapssal jutalmazták a produkciót. A műsort követő vendéglátás szintén a tanári kar felajánlásaként valósult meg, házi készítésű süteményekkel, teával kínáltuk  a tanulókat. Csekély ajándékozásra is volt lehetőségünk. Öröm volt nézni a gyerekek örömét. Köszönet minden közreműködőnek, segítőnek, akik nélkül nem teremthettünk volna meg az ünnep varázsát. A karácsony pedig nem  múlik el, ha az érzés -  a szeretet -  köztünk marad.

Felsős karácsonyi műsor

Játszóház a Gárdonyiban

Vidám  télköszöntő találkozásra hívtuk meg a leendő első osztályos óvodásokat és szüleiket  a kisiskolába.  A megjelenteket köszöntötte Nyárs Hajnalka intézményvezető helyettes, Mayer Gábor intézményvezető, majd Vas-Kovács Sándorné, az Óvoda-iskola átmenetet segítő  munkacsoport vezetője. A gyerekek már találkoztak a tanító nénikkel, így ismerősként üdvözölték egymást. A foglalkozásokon volt mese, tánc, kézműves foglalkozás, végül megvendégeltük a jelenlévőket. Köszönjük mindenkinek, aki elfogadta meghívásunkat!  Reméljük, hogy a gyerekek és szüleik is jól érezték magukat! 

Játszóház